Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Frederica Maria Meddens, geboren te Hillegersberg op 30 maart 1915, overleden op 16 juli 2005, begraven te Nunhem, dochter van Hermanus Josephus Joannes Antonius Meddens en Francina Maria Daniels.


Zij is getrouwd te Nunhem op 16 juni 1939 met
Hendrik Albert Maria van der Kallen, geboren te Teteringen op 21 januari 1912, overleden op 13 februari 2000, begraven te Nunhem, zoon van Albertus Alexander van der Kallen en Johanna Agnes Maria Cornelia van Term.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina