Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Houben.


Hij was gehuwd met
Antonetta op 't Roodt, geboren te Heythuysen rond 1744, overleden aldaar op 20 mei 1813, dochter van Theodore op 't Roodt en Odilia van den Schoor.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, gedoopt te Heythuysen op 22 december 1766, overleden aldaar op 1 april 1817.
    Hij was gehuwd met Francoise Josephine Raupp.
  • 2 : Odilia, akkervrouw en landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1769, overleden te Nederweert op 23 mei 1840.
    Zij was gehuwd met Gerardus Hulskens, akkerman en landbouwer, geboren te Nederweert rond 1759, overleden aldaar op 3 april 1847, zoon van Mathijs Hulskens en Catharina Reijnders.
  • 3 : Joseph Andreas, gedoopt te Heythuysen op 30 november 1770.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina