Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacques Leurs, landbouwer en koopman, geboren te Maasbracht rond 1742, overleden te Horn op 31 januari 1830, zoon van Christianus Leurs en Joanna Simons.


Hij was gehuwd met
Anna Marie Vermeulen, geboren te Horn, overleden aldaar op 19 mei 1805.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Pierre, boer, geboren te Horn op 31 mei 1772, overleden aldaar op 18 september 1818.
    Hij is getrouwd te Horn op 16 januari 1802 met Margaretha Peeters, geboren te Horn op 19 januari 1766, overleden aldaar op 22 februari 1852, dochter van Jan Peeters en Margaretha Adams.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina