Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Geertrud Verwielen, landbouwster, geboren te Baexem op 12 maart 1840, overleden te Nederweert op 21 september 1919, dochter van Guillaume Verwielen en Jeanne Elisabeth op Heij.


Zij is getrouwd te Grathem op 6 mei 1867 met
Godefrid Coelen, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 29 maart 1830, overleden te Nederweert op 13 januari 1901, zoon van Francis Kolen en Maria Gertrudis Campen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, geboren te Grathem op 18 februari 1868, overleden te Nederweert op 22 december 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina