Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena van de Port, landbouwster, geboren te Hunsel op 23 augustus 1844, overleden te Heythuysen op 24 augustus 1911, dochter van Christianus van de Port en Marie van Gelooven.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 31 oktober 1867 met
Theodorus van Vlodrop, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 21 augustus 1841, overleden aldaar op 23 juli 1910, zoon van Willem van Vlodrop en Gertrudis Hendrix.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina