Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Catherine Frencken, blekersdienstbode, geboren te Heythuysen op 19 november 1802, overleden te Velsen op 23 juni 1839, dochter van Gerardus Vrencken en Agnes Gerlinckx.


Zij is getrouwd te Bloemendaal op 30 april 1826 met
Joannes Henneman, aardwerker, gedoopt te Haarlem op 8 juni 1802, overleden te Vogelenzang op 17 september 1871, zoon van Pieter Henneman en Eva van den Heuvel.
(Hij is later getrouwd te Schoten op 9 mei 1841 met Cornelia Kennink.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina