Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Rijckx, dienstbode, geboren te Horn op 9 augustus 1877, overleden te Roermond op 8 januari 1938, dochter van Jan Rijckx en Maria Gertrudis Reijnders.


Zij is getrouwd te Roermond op 5 februari 1907 (1) met
Gerardus Hubertus Cardinaals, voerman, geboren te Linne op 21 april 1874, overleden te Heerlen op 28 januari 1919, zoon van Hermanus Hubertus Cardinaals en Margaretha Theunissen.

Zij is getrouwd te Roermond op 17 februari 1920 (2) met
Henricus Hubertus van Kempen, voerman, geboren te Roermond op 16 september 1887, zoon van Franciscus Josephus van Kempen en Barbara Lucia Hubertina de Brouwer.
(Hij was weduwnaar van Maria Hubertina van Buren.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina