Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Petronella van de Boel, geboren te Horn op 16 augustus 1897, overleden op 29 mei 1972, begraven te Horn, dochter van Jacobus van de Boel en Margaretha Hubertina Gubbels.


Zij is getrouwd te Horn op 4 februari 1921 met
Jacobus Hubertus Jacobs, landbouwer, geboren te Weert op 23 september 1893, overleden te Heythuysen op 22 juni 1984, begraven te Horn, zoon van Jacobus Hubertus Jacobs en Hendrina Hubertina Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andrina Catharina Maria, geboren te Horn op 6 september 1924, overleden aldaar op 11 maart 1925.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 26 februari 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina