Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Hubertus van Herten, landbouwer, geboren te Herten op 6 april 1860, overleden aldaar op 6 februari 1931, zoon van Gerardus van Herten en Petronella van Herten.


Hij is getrouwd te Herten op 9 april 1894 (1) met
Petronella Venner, geboren te Roggel op 19 mei 1868, overleden te Herten op 26 mei 1918, dochter van Gerard Venner en Gertrudis Frenken.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Herten op 28 januari 1919 (2) met
Johanna Hubertina van Ratingen, landbouwster, geboren te Horn op 16 februari 1866, overleden te Baexem op 27 juli 1939, dochter van Wilhelmus van Raetingen en Maria Agnes Verboeket.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 26 januari 1891 met Johannes Leonardus Zeuren, dienstknecht, geboren te Sint Odiliënberg op 1 juni 1866, overleden te Horn op 18 oktober 1913, zoon van Leonard Zeuren en Johanna Margaretha Korsten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina