Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Elisabeth Tulkens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 14 november 1861, overleden aldaar op 30 december 1950, dochter van Peter Tulkens en Maria van Gelooven.


Zij is getrouwd te Hunsel op 20 februari 1886 met
Martinus Hubertus Rutten, landbouwer, geboren te Hunsel op 21 november 1860, overleden aldaar op 8 december 1918, zoon van Petrus Joannes Rutten en Aldegondis Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Joannes, geboren te Hunsel op 25 mei 1889, overleden aldaar op 19 februari 1893.
  • 5 : Maria Christina, geboren te Hunsel op 16 april 1893, overleden aldaar op 4 december 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina