Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Houben, geboren te Nederweert op 27 december 1908, overleden op 1 juli 1998, begraven te Heythuysen, dochter van Hubertus Houben en Maria Elisabeth Schreurs.


Zij is getrouwd te Baexem op 3 juli 1931 met
Jacob Hendrik Franciscus Höelsgens, geboren te Baexem op 29 december 1899, overleden op 29 februari 1968, begraven te Heythuysen, zoon van Leonardus Franciscus Hoelsgens en Maria Sibilla Hubertina van Ratingen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Henricus Franciscus, geboren te Baexem op 6 augustus 1937, overleden op 30 september 2004, begraven te Heythuysen.
  • 2 : Johannes Hubertus Henricus, verwarmingsmonteur, geboren te Baexem op 14 oktober 1939, overleden te Kelpen-Oler op 4 december 2018, gecremeerd op 8 december 2018.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina