Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus van Helmond, winkelier, geboren te Asten op 26 maart 1832, overleden te Heythuysen op 2 mei 1880, zoon van Jan van Helmond en Catharina van de Mortel.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 februari 1880 met
Joanna Peters, landbouwster en winkelierster, geboren te Heythuysen op 22 maart 1827, wonende aldaar, overleden te Roggel op 23 april 1905, dochter van Jan Peter Jacob Peters en Anna Maria Jacobs.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 2 april 1856 met Hendrik Danissen, linnenwever, geboren te Heythuysen op 15 mei 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 november 1873, zoon van Willem Danissen en Joanna Barbara Verstappen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina