Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Karel Hendrik Joseph Hubert Gielen, griffier kantongerecht Sittard, geboren te Heythuysen op 30 juni 1829, overleden te Valkenburg op 7 november 1880, zoon van Carolus Ferdinandus Gielen en Gertrudis Elisabeth Maria Josephina Berben.


Hij is getrouwd te Roermond op 3 mei 1859 met
Antonia Francisca Paulina Schieffer, geboren te Roermond op 23 november 1828, overleden te Valkenburg op 26 maart 1870, dochter van Joannes Henricus Schieffer en Maria Theresia van den Eijnden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina