Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Voermans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 24 januari 1855, overleden te Horn op 18 juni 1929, zoon van Henrij Voermans en Marie Stappers.


Hij is getrouwd te Horn op 2 mei 1887 (1) met
Agnes Steijven, dienstmeid, geboren te Horn op 23 april 1858, overleden aldaar op 7 oktober 1912, dochter van Jan Leonard Steijven en Petronella Vermeulen.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 mei 1914 (2) met
Wilhelmina Schreurs, geboren te Roggel op 11 februari 1881, dochter van Wilhelmus Schreurs en Anna Catharina Hermans.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 6 september 1907 met Michiel Verkoelen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 13 juni 1872, overleden aldaar op 1 juli 1913, zoon van Jacobus Francis Verkoulen en Elisabeth op de Drinck.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina