Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Hermans, dienstmeid, geboren te Kessel op 4 juni 1849, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 3 april 1912, dochter van Herman Hermans en Margaretha Peeters.


Zij is getrouwd te Kessel op 8 oktober 1873 met
Wilhelmus Schreurs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 augustus 1843, wonende te Roggel, overleden te Heel en Panheel op 20 november 1913, zoon van Jean Schreurs en Guillelmine van de Bool.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Roggel op 27 augustus 1876, overleden te Heythuysen op 17 februari 1906.
  • 2 : Johannes, geboren te Roggel op 3 november 1878, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 september 1881.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina