Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dorothea Zoetjes, geboren te Heythuysen op 27 maart 1897, overleden te Heerlen op 1 januari 1945, dochter van Herman Marinus Petrus Zoetjes en Hubertina Johanna Alofs.


Zij is getrouwd te Weert op 19 juni 1923 met
Antonius Franciscus Lenders, procuratiehouder, geboren te Weert op 7 augustus 1895, zoon van Andreas Lenders en Maria Helena Lucas.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina