Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Peeters, landbouwer, geboren te Grathem op 12 september 1846, wonende te Baexem, overleden te Grathem op 6 januari 1935, zoon van Joannes Peeters en Maria Geertrud Roosen.


Hij is getrouwd te Baexem op 23 april 1873 met
Anna Maria Lenders, landbouwster, geboren te Baexem op 21 april 1849, wonende aldaar, overleden te Grathem op 11 augustus 1916, dochter van Jacobus Lenders en Gertrudis Meussen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina