Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Timmermans, geboren te Grathem op 20 januari 1916, overleden te Weert op 21 juni 2004, begraven te Hunsel op 24 juni 2004, dochter van Jacobus Hubertus Timmermans en Willemina Hubertina Schroën.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 mei 1941 met
Peter Hendricus Mathias Vranken, fabrieksarbeider, geboren te Stramproy op 26 april 1912, overleden op 1 mei 1975, begraven te Hunsel, zoon van Maximilianus Augustus Vranken en Anna Kiggen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, geboren te Hunsel-Haler op 5 maart 1942, overleden te Roermond op 2 mei 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina