Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Antonius Kremers, huisschilder en knecht, geboren te Weert op 15 juli 1874, wonende te Neer, overleden te Geleen op 2 augustus 1943, zoon van Martinus Kremers en Petronella van Geldorp.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 4 september 1903 met
Helena Maria Hoefnagels, geboren te Asten op 23 augustus 1877, overleden te Sittard op 8 juli 1944, dochter van Franciscus Hoefnagels en Maria Anna Verspeek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Marie, geboren te Nederweert rond maart 1909, overleden aldaar op 26 mei 1909.
  • 2 : Alphonsus Maria Hubertus, geboren te Nederweert rond september 1913, overleden aldaar op 11 november 1913.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina