Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Baptist Peeters, landbouwer, geboren te Baexem op 24 juni 1893, overleden te Heythuysen op 6 mei 1985, begraven te Kelpen-Oler op 10 mei 1985, zoon van Jacobus Hubertus Peeters en Anna Maria Lenders.


Hij is getrouwd te Grathem op 4 juni 1919 met
Anna Maria Elisabeth Dalemans, geboren te Grathem op 27 november 1890, overleden aldaar op 10 april 1974, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Leonardus Hubertus Dalemans en Anna Margerita Hubertina Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Leonardus Jacobus, geboren te Grathem op 2 november 1921, overleden te Weert op 8 juli 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina