Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Petronella Heeskens, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 5 maart 1871, dochter van Gerardus Hubertus Heeskens en Maria Elisabeth Geusens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 28 juni 1901 met
Leonardus Hubertus Pouls, landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 januari 1866, overleden aldaar op 3 januari 1926, zoon van Pieter Jan Pouls en Maria Anna Schoofs.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 20 maart 1905.
  • 5 : Henricus Hubertus, geboren te Heythuysen op 11 september 1908, overleden aldaar op 19 september 1909.
  • 7 : Coletta, dienstbode, geboren te Heythuysen op 3 maart 1915.
    Zij is getrouwd te Helden op 19 mei 1941 met Godefridus Daniëls, steenfabrieksarbeider, geboren te Helden op 22 september 1903, zoon van Peter Daniëls en Anna Maria Catharina van Nisterdael.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina