Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hendricus Gubbels, slager, geboren te Heythuysen op 6 december 1910, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 december 1988, zoon van Arnold Hubert Mathijs Gubbels en Johanna Hubertina van Geneijgen.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Maria Prinssen, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertina Maria Arnolda, geboren te Heythuysen rond 21 maart 1951, wonende aldaar, overleden te Roermond op 28 maart 1951.
  • 2 : Elisabeth Theodora Maria, geboren te Heythuysen rond 21 maart 1951, overleden te Roermond op 28 maart 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina