Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Renerus Hubertus Michiel van Heel, landbouwer, geboren te Herten op 2 januari 1894, overleden te Roermond op 18 augustus 1976, begraven te Oler, zoon van Jacobus van Heel en Anna Margaretha Hubertina Kanters.


Hij is getrouwd te Grathem op 4 mei 1923 met
Catharina Elisabeth Hubertina Heuter, geboren te Grathem op 19 september 1894, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 maart 1952, begraven te Oler, dochter van Godefridus Hubertus Heuter en Severina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Eliza Jacquelina, geboren te Grathem rond 1926, overleden aldaar op 27 oktober 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina