Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Louisa Catharina Sniekers, geboren te Grathem op 30 januari 1913, wonende aldaar, overleden op 30 september 1984, begraven te Grathem, dochter van Joannes Hubertus Sniekers en Elisabeth Catharina Louisa Hubertina van Geneijgen.


Zij was gehuwd met
Leonardus Hubertus Segers, smid, geboren te Grathem op 2 oktober 1911, wonende aldaar, overleden te Weert (V) op 6 februari 1986, begraven te Grathem, zoon van Leonardus Hubertus Segers en Johanna Deckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Louisa, geboren te Grathem rond 17 februari 1945, wonende aldaar, overleden te Roermond op 30 juni 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina