Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Hubert Loven, landbouwer, geboren te Beegden op 19 januari 1853, zoon van Wilhelmus Loven en Cornelia Peeters.


Hij is getrouwd te Beegden op 5 april 1883 met
Philippina Hubertina Wassenberg, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 28 augustus 1854, dochter van Joannes Hubertus Wassenberg en Anna Gertrudis Bongaars.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Beegden op 19 februari 1884, overleden te Horn op 7 februari 1961, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Beegden op 19 april 1912 met Hendrik Schreurs, arbeider en metselaar, geboren te Horn op 20 januari 1879, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 april 1959, begraven aldaar, zoon van Petrus Schreurs en Johanna Hubertina Geurts.
  • 2 : Cornelia, geboren te Beegden rond 1885.
    Zij is getrouwd te Beegden op 1 oktober 1920 met Leonardus Hubertus Schreurs, arbeider, geboren te Heel rond 1889, zoon van Jan Hubertus Schreurs en Anna Maria Slevisch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina