Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Peeters, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 18 december 1822, overleden aldaar op 28 maart 1901, dochter van Antoon Peeters en Maria Magdalena Koninckx.


Zij is getrouwd te Beegden op 14 april 1847 met
Wilhelmus Loven, landbouwer, geboren te Beegden op 3 maart 1824, zoon van Gerardus Loven en Agnes Tulmen.

Uit dit huwelijk:
 • 2 : Gerard Hubert, landbouwer, geboren te Beegden op 19 januari 1853.
  Hij is getrouwd te Beegden op 5 april 1883 met Philippina Hubertina Wassenberg, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 28 augustus 1854, dochter van Joannes Hubertus Wassenberg en Anna Gertrudis Bongaars.
 • 3 : Gertrudis, geboren te Beegden rond 1856.
  Zij is getrouwd te Beegden op 19 juni 1891 met Gerardus Hubertus Bremmers, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1849, zoon van Leonardus Bremmers en Catharina Wulms.
  (Hij was weduwnaar van Margaretha Thissen.)
 • 5 : Leonard, arbeider en landbouwer, geboren te Beegden rond 1864.
  Hij is getrouwd te Beegden op 19 juni 1891 met Maria Gubbels, dienstmeid, geboren te Roggel op 28 september 1863, overleden te Beegden op 5 maart 1933, dochter van Antonius Gubbels en Helena Huijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina