Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Henricus Hillen, dagloner en landbouwer, geboren te Merum op 19 maart 1775, overleden aldaar op 2 juli 1846, zoon van Petrus Hillen en Cornelia Sangers.


Hij is getrouwd te Herten op 9 november 1800 met
Anna Catharina Roosen, geboren te Herten op 25 november 1772, overleden te Merum op 22 september 1829, dochter van Matthias Rosen en Maria Elisabeth Meuren.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina