Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joachim Naus, veerman, geboren te Hunsel op 30 september 1825, overleden te Herten op 2 juli 1894, zoon van Christoffel Naus en Sibilla Hermans.


Hij is getrouwd te Herten op 8 april 1861 (1) met
Johanna Hubertina Bokken, dienstmeid, geboren te Thorn op 4 mei 1833, overleden te Herten op 8 oktober 1888, dochter van Renier Bokken en Catharina aan de Kerk.

Hij is getrouwd te Herten op 9 september 1889 (2) met
Catharina Smeets, geboren te Wessem op 2 september 1837, overleden te Heel en Panheel op 5 april 1920, dochter van Pieter Smeets en Joanna Houtakkers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina