Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Gisberts, landbouwer, geboren te Horn op 25 juli 1814, zoon van Joanna Gisberts.


Hij is getrouwd te Maasniel op 6 oktober 1843 (1) met
Johanna Thuven, geboren te Maasniel op 10 december 1818, overleden aldaar op 29 november 1855, dochter van Joannes Teeuwen en Helena Beaumont.

Hij is getrouwd te Maasniel op 27 maart 1856 (2) met
Petronella Spelten, dienstmeid, geboren te Beegden op 13 april 1824, overleden te Maasniel op 24 februari 1902, dochter van Joannes Petrus Spelten en Sibilla Evers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina