Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Ludovicus Loenders, dagloner, geboren te Neerpelt (B) op 7 maart 1832, zoon van Servaas Loenders en Maria Joanna Catharina Bartels.


Hij is getrouwd te Horn op 5 november 1862 (1) met
Catharina Janssen, dienstmeid, geboren te Haelen op 21 juli 1830, overleden te Horn op 11 juni 1867, dochter van Gerardus Janssen en Joanna Custers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Servaas, geboren te Horn op 13 januari 1864.
  • 3 : Antonius, geboren te Horn op 28 mei 1865.

Hij is getrouwd te Horn op 8 januari 1868 (2) met
Anna Christina van Geneijgen, dienstmeid, geboren te Horn op 19 december 1833, dochter van Joannes van Geneigen en Maria Catharina van den Akker.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina