Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria van Winkel.


Zij was gehuwd met
Jacobus Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernard, kleermaker, geboren te Weert op 22 augustus 1726, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 maart 1802.
    Hij is getrouwd te Roggel op 1 augustus 1798 met Maria Versteigen, gedoopt te Roggel op 20 oktober 1756, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 maart 1828, dochter van Godefridus Verstegen en Maria Sillen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina