Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Guillaume Deelen, overleden te Weert.


Hij was gehuwd met
Catherine Snijders, overleden te Baexem op 15 april 1784.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Guillaume, landbouwer, geboren te Weert rond 1760.
    Hij was gehuwd (1) met Catherine van de Voort, geboren te Nederweert rond 1757, overleden aldaar op 27 februari 1804, dochter van Hubertus van den Voort en Lucia Houben.
    Hij is getrouwd te Roggel op 4 februari 1807 (2) met Maria Anna Kempers, gedoopt te Roggel op 14 augustus 1766, dochter van Willem Kempen en Josefa Vossen.
    (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 3 juli 1796 voor de kerk met Godefridus Nijs, landbouwer, gedoopt te Roggel op 5 augustus 1743, overleden aldaar op 3 april 1806, zoon van Michael Nijs en Maria Luten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina