Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Vossen, geboren te Heythuysen in augustus 1800, overleden aldaar op 30 november 1837, dochter van Gerardus Vossen en Maria Elisabeth Kessels.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 24 april 1833 met
Jean Drenters, landbouwer en winkelier, geboren te Nederweert op 1 mei 1799, overleden aldaar op 8 maart 1888, zoon van Mathieu Drenters en Maria Leitiens.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 21 november 1839 met Maria Gertrudis Theelen, geboren te Nederweert op 29 december 1800, overleden aldaar op 5 april 1876, dochter van Hendrik Thielen en Maria Elisabeth Baatsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Mathijs, geboren te Heythuysen op 5 augustus 1836, overleden aldaar op 26 februari 1837.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 28 november 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina