Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Chretien Tullemans, akkerknecht en dagloner, geboren te Haelen op 12 maart 1813, zoon van Leonard Thulmans en Petronella Verboucket.


Hij is getrouwd te Echt op 12 november 1842 (1) met
Anna Maria Staedel, naaister, geboren te Andernach op 8 december 1817, overleden te Echt op 21 mei 1843, dochter van Antoon Staedel en Anna Maria Schutz.

Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 16 april 1845 (2) met
Helena van der Vaerst, dienstmeid, geboren te Posterholt op 20 augustus 1813, dochter van Jacob van der Vaerst en Maria Josepha Meijers.

Hij is getrouwd te Posterholt op 4 november 1846 (3) met
Maria Gertrudis Offermans, koopvrouw, geboren te Posterholt op 20 januari 1800, dochter van Gerardus Offermans en Cecilia Kitsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina