Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Waeijen, gedoopt te Haelen op 4 oktober 1773, overleden aldaar op 16 april 1852, dochter van Joannes Waijen en Maria Keucken.


Zij is getrouwd te Haelen op 10 augustus 1821 met
Paulus Clerx, kleermaker en dagloner, gedoopt te Neer op 3 juni 1776, wonende te Haelen, overleden aldaar op 22 september 1832, zoon van Fredericus Clerckx en Gertruidis Pelsers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, geboren te Haelen op 1 juni 1812, overleden aldaar op 21 september 1831.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina