Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathias van Roij, landbouwersknecht, gedoopt te Heythuysen op 3 augustus 1795, overleden te Nederweert op 26 januari 1834, zoon van Theodorus van Roij en Joanna op de Drinck.


Hij is getrouwd te Nederweert op 13 september 1831 met
Maria Tindemans, landbouwster, geboren te Nederweert op 16 november 1792, overleden aldaar op 14 maart 1869, dochter van Jean Tindemans en Henriette Maes.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 4 mei 1822 met Thomas Colen, landbouwersknecht, geboren te Asten op 7 april 1793, overleden te Nederweert op 5 oktober 1830, zoon van Francis Thomas Colen en Joanna Judoca van Moorsel.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina