Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Michael Graef, timmerman, geboren te Horn op 16 september 1817, overleden aldaar op 18 februari 1895, zoon van Willem Graef en Maria Gertrudis Giesen.


Hij is getrouwd te Horn op 21 oktober 1849 met
Ida Leenen, dienstmeid, geboren te Horn op 21 mei 1818, overleden aldaar op 5 december 1881, dochter van Severinus Leenen en Sophia Kuijven.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Maria Sophia, geboren te Horn op 8 februari 1859.
    Zij is getrouwd te Roermond op 10 april 1894 met Johannes Martinus Hubertus Rietjens, smid, geboren te Roermond op 30 november 1847, zoon van Franciscus Ignatius Rietjens en Maria Mechtildis Keijsers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina