Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Gorissen, dienstmeid, geboren te Haelen op 20 februari 1841, overleden te Roermond op 1 juli 1885, dochter van Jean Gorissen en Martinne Pollaert.


Zij is getrouwd te Roermond op 7 mei 1867 met
Joannes Henricus Franssen, brouwersknecht en winkelier, geboren te Beegden op 11 oktober 1839, overleden te Roermond op 1 november 1901, zoon van Godefridus Franssen en Maria Catharina Engels.
(Hij is later getrouwd te Maasniel op 27 augustus 1889 met Anna Catharina Hubertina Gisberts, geboren te Maasniel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina