Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Gorissen, dienstmeid, geboren te Haelen op 26 oktober 1849, overleden te Roermond op 6 januari 1909, dochter van Jean Gorissen en Martinne Pollaert.


Zij is getrouwd te Roermond op 13 april 1878 met
Leonardus Hubertus Roumen, koopman en tapper, geboren te Herten op 3 maart 1837, overleden te Roermond op 22 mei 1905, zoon van Jacobus Roumen en Joanna Elisabeth van Pol.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, kleermaker, geboren te Roermond rond 1880.
    Hij is getrouwd te Roermond op 21 april 1904 met Johanna Hubertina van Bommel, geboren te Herten op 7 juli 1880, dochter van Peter Joannes van Bommel en Anna Catharina Hubertina Vossen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina