Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Wilhelmus Schroijen, grondwerker en opzichter, geboren te Heythuysen op 27 mei 1911, wonende te Roggel, overleden aldaar op 14 november 1993, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Wilhelmus Hubertus Schroijen en Petronella Swagten.


Hij is getrouwd te Haelen op 12 april 1937 met
Anna Maria Magdalena Mingers, geboren te Meijel op 14 augustus 1909, wonende te Haelen en te Roggel, overleden aldaar op 23 januari 1998, begraven te Roggel Heibloem op 28 januari 1998, dochter van Joannes Mingers en Philomena Geurtjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Gerardus, geboren te Roermond rond augustus 1937, overleden te Horn op 4 september 1937.
  • 2 : Maria Philomena, geboren te Roermond rond augustus 1937, overleden te Horn op 5 september 1937.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina