Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Francisca Frenken, geboren te Horn op 7 september 1870, overleden te Oirsbeek op 12 januari 1952, dochter van Peter Joseph Frenken en Anna Margaretha Houba.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 september 1899 met
Joseph Louis Hubert Niessen, leerlooier, geboren te Heythuysen op 10 augustus 1869, overleden te Oirsbeek op 13 maart 1956, zoon van Johannes Hubertus Niessen en Agnes Josephina Gulikers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina