Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Catharine Thellgers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 14 februari 1807, overleden te Horn op 18 april 1893, dochter van Joseph Thellgers en Cornelia van Roij.


Zij is getrouwd te Horn op 3 oktober 1842 met
Joannes van Geneigen, kleermaker en landbouwer, geboren te Horn op 6 december 1798, overleden aldaar op 26 juni 1887, zoon van Mattis van Geneigen en Joanna Peters.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 27 april 1827 met Maria Catharina van den Akker, dienstmeid, geboren te Haelen op 11 september 1797, overleden te Horn op 27 februari 1840, dochter van Henricus van den Acker en Gertrudis Verboekent.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Horn op 14 oktober 1844, overleden aldaar op 12 oktober 1846.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina