Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Magdalena van Roij, geboren te Roggel op 27 oktober 1896, wonende te Heythuysen, overleden te Roggel op 26 augustus 1951, dochter van Peter Johannes Hubertus van Roij en Maria Petronella Janssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 16 april 1926 met
Peter Joannes Hubertus Baats, landbouwer, geboren te Haelen op 27 maart 1892, wonende te Roggel, overleden te Horn Hornerheide op 7 februari 1982, begraven te Roggel op 10 februari 1982, zoon van Peter Joannes Baats en Maria Tresia Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Hubertus, typograaf, geboren te Roggel op 11 februari 1927, wonende aldaar en te Beegden, overleden te Roermond op 10 mei 2001, begraven te Beegden.
  • 2 : Maria Petronella, dienstbode, geboren te Roggel op 14 december 1930, wonende te Neer, te Roggel en te Beesel, overleden te Tegelen op 7 september 1983.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina