Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Matheus Hubertus Wilmsen, landbouwer, geboren te Roggel op 25 november 1882, overleden te Weert (Z) op 29 februari 1972, begraven te Ospel op 4 maart 1972, zoon van Willem Wulmsen en Dorethea Gubbels.


Hij is getrouwd te Nederweert op 11 juli 1913 met
Anna Geertrudis Verheijen, geboren te Nederweert op 26 juni 1891, overleden aldaar op 18 juni 1944, dochter van Jacobus Hubertus Verheijen en Mathilda van de Ven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina