Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Gertrudis Streutjens, dienstmeid, geboren te Hunsel op 22 februari 1851, dochter van Joseph Straetjens en Elizabeth Kusters.


Zij is getrouwd te Haelen op 21 april 1884 met
Peter Mathias Tinnemans, landbouwer, geboren te Grathem op 21 januari 1843, overleden te Bocholt (B) op 26 juli 1902, zoon van Jean Tinnemans en Jeanne Corneillie Kurvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Grathem op 1 februari 1885, overleden te Lozen (B) op 30 juni 1947.
    Zij is getrouwd te Bocholt (B) op 20 september 1909 met Gerard Joseph Marianus Hesius, negociant, geboren te Sint-Huibrechts-Lille (B) op 22 mei 1885, overleden te Bocholt (B) op 17 juli 1943, zoon van Peter Antoon Hesius en Maria Anna Winters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina