Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Hermanus Franciscus Crompvoets, onderwijzer, geboren te Haelen op 26 december 1905, overleden te Weert (Z) op 15 juli 1984, begraven te Meijel, zoon van Joannes Hubertus Crompvoets en Maria Gertrudis Teeuwen.


Hij is getrouwd te Meijel op 5 oktober 1931 met
Anna Elisabeth Francisca Derckx, geboren te Meijel op 4 februari 1906, wonende aldaar, overleden te Deurne op 22 maart 1985, begraven te Meijel, dochter van Peter Jakob Derckx en Anna Catharina Cornelia Snijders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina