Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Stox, dienstmeid, geboren te Nunhem op 11 januari 1823, wonende te Haelen, overleden aldaar op 26 april 1884, dochter van Martinus Stox en Joanna Backers.


Zij is getrouwd te Haelen op 5 november 1856 met
Michiel Gorissen, landbouwer, slager en herbergier, geboren te Haelen op 11 oktober 1823, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 december 1894, zoon van Theodorus Gorissen en Maria Hamans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Martinus, geboren te Haelen op 15 januari 1859, overleden aldaar op 2 maart 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina