Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Petrus Waeijen, landbouwer, geboren te Haelen op 29 juni 1908, overleden aldaar op 20 september 1971, zoon van Hermanus Waeijen en Maria Elisabeth Custers.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 2 september 1941 met
Helena Catharina Petronella Heijnen, geboren te Nederweert op 28 september 1909, dochter van Peter Joannes Heijnen en Joanna Maria van Bogget.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina