Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelis Joseph Hubertus Wijnen, geboren te Haelen op 7 januari 1901, overleden te Roermond (Z) op 19 augustus 1978, begraven te Haelen, zoon van Peter Hubertus Wijnen en Catharina Gertrudis Hubertina Opgenhaffen.


Hij is getrouwd te Haelen op 21 september 1931 met
Maria Margaretha Kalkbrenner, geboren te Alsdorf (D) op 31 maart 1904, overleden op 20 mei 1966, begraven te Haelen, dochter van Peter Kalkbrenner en Maria Agnes Friens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina