Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Waajen, metselaar, geboren te Haelen op 9 december 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 augustus 1899, zoon van Wilhelmus Waeijen en Dorothee Hendericks.


Hij is getrouwd te Haelen op 8 april 1861 (1) met
Anna Maria Aarts, dienstmeid, geboren te Asten op 19 februari 1834, wonende te Haelen, overleden aldaar op 28 april 1867, dochter van Hendrik Aarts en Wilhelmina van der Elsen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Antonius Hubertus, geboren te Haelen op 18 april 1867, overleden aldaar op 27 april 1867.

Hij is getrouwd te Nunhem op 15 november 1867 (2) met
Joanna Wilhelmina Gerits, dienstmeid, geboren te Weert op 24 juni 1832, overleden te Roermond op 13 november 1908, dochter van Antonius Gerits en Joanna Terken.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina